Koorts

Dan gaat het het hele weekend goed. Wel temperatuurwisselingen, maar geen koorts. Zo fijn.

Maandagmorgen ook geen koorts, heer lijk goed teken. En dan om 14 uur heb ik verhoging. Duik lekker mijn bed in even warm worden, zal vast zo afnemen. Uur later dus 39,0 wat is dit balen. Waar komt de koorts vandaan.

De artsen snappen er niets van. Na overleg met het team is er besloten om mijn PICC lijn er uit te halen na het laatste infuus van maandag. Deze zal dan op kweek gezet worden. Er vanuit gaande dat mijn CMV morgen een voor mij goede uitslag geeft hoef ik dan maar 1 keer via het normale infuus mijn medicijn tegen CMV te krijgen.

Hopelijk krijg ik dus vandaag de uitslag dat mijn CMV goed is en blijf ik tot morgenochtend in ieder geval koortsvrij. Dan mag ik namelijk naar huis.

Is de uitslag van de CMV niet goed dan moet ik nog een week blijven. Als die wel goed is en ik blijf koorts houden, dan is het wachten op het moment dat ik 24 uur koortsvrij ben. Natuurlijk hopen ze dan ook een oorzaak te vinden voor de koorts.

Ik ga voor optie 1, morgen lekker naar huis. Vanmorgen geen koorts!

Krijg ik vanmorgen pijn in mijn onderbuik en onderrug. Hoe kan dit nu weer, ik krijg hier de pil, dus dat kan het niet zijn. Dus wel, bloedverlies en pijn, zo herkenbaar. Misschien komt daar de temperatuurwisseling ook wel van. Je weet maar nooit.

Nou in eerste instantie goed nieuws, de CMV is negatief en dus voor mij positief. Het mindere is dat ik rond half 2 in de middag weer boven de 39,0 heb. Gelijk worden er weer bloedkweken afgenomen en komt de arts me weer onderzoeken. Waar komt het toch vandaan?

De artsen weten het eigenlijk ook niet en ik ook niet meer. Het enige wat ik weet is dat ik naar huis wil. Misschien de komende 24 uur geen koorts meer. Want bij 24 uur koortsvrij mag ik naar huis. Elke dag dus spanning. En dan moet ik misschien ook nog naar een andere afdeling, omdat ik te goed ben voor hier.

11 reacties op “Koorts”

  1. Echt waardeloos voor je. Maar je lichaam is de baas. Koorts heeft ook een functie. Rottig als je nog niet naar huis kunt! Ook ik hoop dat je koorts verdwijnt! Kop op, houd moed – ja ik weet het: makkelijk gezegd. Het komt goed!!

 1. Oh wat een pech dat je weer koorts heb …hoop dat je morgen naar huis mag het is je zo gegund om weer bij je mannen te zijn .

  Dikke kus ik zal voor je duimen

 2. Ik duim ook voor je!! En hoop dat je lekker Hemelvaartsdag en Pinksteren thuis kan vieren met je mannen!! πŸ€πŸ’‹

 3. Wat een toestanden voor je.als ik jou was zou ik toch met de arts praten over je heimwee problemen van vroeger. (Maar ik hoor je al zeggen – ik ben jou niet- een dat is zo). Blijf wel positief schat, ik zie je ook liever weer thuis. Kop op en heel veel knuffels. Hou van je

 4. Inmiddels alweer een dag verder. Ik hoop dat ze de oorzaak van de koorts snel weten! Ja, je hormoonhuishouding is natuurlijk ook in de war, dikke pech!! Hou vol lieverd! Dikke knuffel!!

 5. Hoi Pascal,
  Hoor net van je moeder dat je naar huis mag. Wat een feest πŸ₯³ Hoop van harte dat het goed gaat en de koorts weggaat en weg blijft.
  Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.