Verhuizen

Donderdag heb ik nog steeds verhoging en last van mijn keel. Zelf denk ik dat het komt door de droge lucht hier. Maar de artsen denken hier anders over.

In verband met de aanhoudende verhogingen worden er weer bloedkweken afgenomen. De keelpijn vertrouwen ze niet en na overleg met de viroloog gaan ze een test afnemen en moet ik in isolatie totdat de uitslag bekend is.

Helemaal nog niet over nagedacht, maar ik wordt voor de 2e keer op corona getest. Iedereen weer helemaal ingepakt in schort, handschoenen en mondkapjes in mijn kamer. Hoef ik zelf dat mondkapje niet meer om gelukkig.

Vrijdag in de loop van de dag de uitslag, niets aan de hand. Alle deuren weer open en ik moet zelf weer zo’n mondkapje op. Toch iets minder. Wel mag ik weer de gang op.

Een groot voordeel van deze tijdelijke isolatie is dat ik nu op een 1-persoonskamer lig. Weer mijn eigen badkamer. Ander uitzicht en de avondzon die heerlijk mijn kamer in komt.


Vrijdag zijn de bloedwaardes weer getest en ik doe het echt super goed. Mijn trombocyten zitten weer binnen de normaalwaarde, de neutrofiele …. (specifiek eiwit dat bacteriën aanvalt) zit ook weer binnen de normaalwaarde. De leukocyten bijna binnen de normaalwaarde. Mijn HB blijft nog wel laag, logisch dat ik me nog steed zo moe voel. De waarde is 5,1 en net te hoog voor een zakje bloed.

Dat de waardes weer goed gaan en mijn lijf keihard aan het werk is om zijn eigen afweersysteem weer te herstellen merk ik zelf ook heel goed. Mijn tandvleesontsteking is nier meer en mijn kont is ook weer genezen. Zo mooi hoe je lichaam in elkaar zit, mijn afweer gaat weer een beetje werken en hersteld gelijk van alles. Hopelijk ook dat CMV!!!

Mijn temperatuur blijft steeds schommelen rond de 38 en 38,5. Hopelijk gaat dit snel naar beneden. Maandag wordt er weer bloed afgenomen en wordt ook het CMV getest, dinsdag krijg ik hier de uitslag van. Hoop zo dat ik dan naar huis mag.

Hoop dat ik hier voorlopig mag blijven liggen.

10 reacties op “Verhuizen”

 1. Ingrid de groot

  Pff wat een verhaal weer zeg ! Zo knap hoe jij het allemaal doet en ook ons daarvan nog eens op de hoogte wil houden ! Je had echt schrijfster kunnen worden , zo knap verwoord jij het allemaal ! En wat fijn dat jij lichaam zo hard werkt om het allemaal weer op de rit te krijgen ! Superknap hoe jij dit allemaal doorstaat, echt heel veel bewondering voor je positieviteit nog steeds! Pascal , hou vol en hopelijk weer sdnel thuis bij je mannen en Molly ! Gr ons 4 tjes.

 2. Hoi Kanjer, wat moet dat lijf werken! En dat je dit zo ondergaat bewijst ook dat je koppie sterk is. Volgens mij moet je eens genoeg krijgen van al die complimenten, maar ’t is de waarheid! Doet me een klein beetje denken aan de columns van Marjolein van der Hurk in de “Vrouw” . Zij hield ook iedereen op de hoogte van het verloop van haar ziekte, behandeling en herstel. Dit helpt ook mensen die twijfelen over zo’n behandeling en misschien nog hun keuze moeten maken. Dikke kus van ons en ik duim (ik heb eelt op mijn duimen) dat je gauw naar huis mag!

 3. Gelukkig geen Corona Pascal en ik hoop dat je snel weer naar huis mag!! Geniet tot die tijd lekker van het avondzonnetje🌞 groetjes Muriël

 4. Gelukkig niet de rotste griep die er bestaat, kun je toch ergerns blij mee zijn.
  Nou dat kun je sowieso, de moed erin houden! Je merkt wel dat al je fans je bewonderenswaardige vinden. Dan lukken de laatste loodjes ook wel.

 5. Hoi Pascal,
  Zo te lezen zit je in de lift omhoog en hopelijk stopt ie niet voor je de goede etage hebt bereikt. Als dat CMV maar geen roet in het eten gooit, maar als dat wel zo is dan weet je daar vast wel weer een positieve draai aan te geven.
  Ik bewonder je kracht en zet m op !!
  Dikke knuffel X

 6. Hallo Pascal, wat maak je toch een hoop mee en wat schrijf je hier fantastisch over!
  Vol bewondering lees ik je stukjes. Hou vol en geniet maar van je nwe kamer! Groetjes, Roswitha

  1. Nou Pascal alles is al gezegd in de reacties die deze mensen hebben geschreven… je bent een topper en een doorzetter…ben trots op je hoe je alles ondergaat.
   Dikke knuffel 👍😍😍😍

 7. Julia Tomassen

  Hoi Pascal. Wij hebben jouw laatste dagbeschrijvingen met verbazing gevolgd. Bewonderenswaardig hoe jij je hier doorheen slaat. Een ijzersterk lichaam in wording die weer helemaal perfect gaat functioneren. Hou vol. Het gaat je lukken.

 8. Wat een veerkracht! Heerlijk om te lezen hoe positief je erin staat. Ik hoop dat je snel klaar bent daar en idd lekker weer even naar huis kan. Blijf aan je denken en voor je duimen! Lfs van ons 😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.