LAATSTE WEEKJE !!!

De laatste week in ons huis is aangebroken. Het wordt steeds leger. Wel spannend en raar. Na 18 jaar hier met veel plezier gewoond te hebben nu alles inpakken en volgende week definitief de deur achter ons dicht trekken. Was verhuizen maar zo simpel als op het plaatje.

Vanaf begin januari ben ik al elke dag bezig met de voorbereidingen. Aangezien ik niet elke dag en al zeker niet te lang met een ding bezig kan zijn wilde ik op tijd aan de voorbereiding beginnen. Maar wat is dit een werk, maar ik ben bijna klaar. Om de 2 weken kwam Anneke een paar uur langs om te helpen, zo is alles nu uitgezocht en kan er as zaterdag zonder vragen en uitzoeken ingepakt worden. Zo fijn.

De verhuiskaarten zijn binnen, het adressenbestand is bijgewerkt en nu alleen nog alle kaarten op de bus doen. Iedereen ingepland, dus eigenlijk kan ik gewoon een weekje vakantie nemen. Zou wel fijn zijn.

We kijken enorm uit naar onze nieuwe plek met veel ruimte, een nieuwe start na wat bewogen jaren.

Tijs is nog steeds niet naar school ivm Covid-19. We hebben afgesproken dat hij weer naar school mag zodra ik gevaccineerd ben. Als het goed is krijg ik deze week de oproep binnen voor een vaccinatie met Moderna. Het wil niet zeggen dat ik geen Covid-19 kan krijgen, maar ik zal naar verwachting minder ziek worden als ik gevaccineerd ben. Iets meer vrijheid voor Tijs. Zegt die ook nog tegen me; Mam als je echt niet wilt, hoef je het niet voor mij te doen hoor! Dan smelt je moederhart toch.πŸ₯°

Woensdag wordt hij alweer 16 jaar. Wat vliegt de tijd. En wat is het toch een lieve sociale jongen. Ja ik weet als moeder heb je zo je vooroordelen, maar hij is echt heel lief en zorgzaam. Wat ben ik trots op mijn “kleine” jongen. Al een jaar thuis onderwijs, wat baalt hij hiervan, maar wat doet hij het goed! We laten het ook dit jaar niet zomaar voorbij gaan. Hij zal weten dat hij jarig is. Ik ga nu nog niets verklappen.

πŸ’–IN AKTIE

Op 3 maart was dan eindelijk de uitzending van hart in aktie. Wat is het een mooie uitzending geworden en wat zag je Ilona en Richard stralen tijdens het dansen. Lieve Jesmay zag je ook zo genieten. Mocht je de uitzending gemist hebben dan hierbij de link naar de uitzending:

https://www.kijk.nl/programmas/hart-in-aktie/DOrr4IlYkYX/seizoen/172643880082/afleveringen/video/empty_episode-hart-in-aktie-s22-e7-2021-03-03/iOubScyCW0G

en ook nog de link naar het interview met Ilona voor het online magazine van Wendy:

https://www.wendyonline.nl/ilona-heeft-ms-en-werd-verrast-door-hart-in-aktie/

UPSIDE STUDIE

Ondertussen is er ook gestart met de aktie om geld op te halen voor een onderzoek naar wanneer stamceltransplantatie nu toegepast moet gaan worden. Zo leuk om hieraan mee te kunnen werken. Als je meer hierover wil lezen:

https://onderzoeknaarinfectie-enimmuunziekten.actievoorumcutrecht-wkz.nl/project/steun-het-onderzoek-naar-systemische-sclerose

Als soort van “boegbeeld” voor deze studie had ik de actie ook doorgemaild aan ons plaatselijke nieuwsblad en deze is nog geplaatst ook!. Al veel reacties op gehad en hopelijk wordt er genoeg geld opgehaald om de gehele studie te kunnen bekostigen.

Na de verhuizing staan de onderzoeken in het ziekenhuis alweer ingepland, longtest, CT-scan, hartecho, bloed prikken etc. Zo benieuwd wat er uit gaat komen. Op dit moment heb ik veel last van mijn Raynaud en ik merk ook dat de huid bij mijn handen wat strakker is. Ik ga ervanuit dat dit komt door de drukte rondom de verhuizing en de kou.

POSITIEF BLIJVEN!!!

Inmiddels staat de datum voor mijn 1e prik ook ingepland! Nog net voordat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen kan ik prik 1 gaan halen.

De volgende blog zal vanuit het nieuwe huis geschreven worden. Zo benieuwd hoe het is om daar te wonen.

13 reacties op “LAATSTE WEEKJE !!!”

 1. Julia Tomassen

  Toi Toi Toi. Hopelijk wordt het een soepele verhuizing. Dan wel even een rustpauze nemen hoor. Succes😘😘

 2. Lieve Pascal,
  Verhuizen sloopt je, het is een enorme klus, gelukkig ga je straks naar een prachtige plek en daar kijk je naar uit,
  Nog eventjes wanneer de deur definitief dicht gaat , vallen er traantjes, en daarna komt er weer een glimlach op je gezicht. Sterkte met alles, we zullen je missen, maar gelukkig blijf je in de buurt. Liefs

 3. Yvonne Kostelijk

  Oei dat zijn zeker de laatste loodjes in jullie huis. Verhuizen wat een klus, wens ik mn vijand niet eens toe en zeker na 18jr, dan blijk je vaak toch veel meer bewaard te hebben dan je dacht. Nog ff door bijten en op naar een mooie toekomst en nog meer mooie jaren in jullie nw huis.
  Liefs. Y.

 4. Wat zijn jullie toch een geweldig gezin. Zo blij met jullie zo trots. Naast jullie eigen problemen staan jullie ook altijd klaar voor ons nichtje Iilona en haar gezin en zijn kleine nichtje. Dikke knuffel. Respect, zeker ook voor Tijs, die in alles meedoet, petje af!!

 5. Ja dat houdt wat in verhuizen ……. Maar tis voor het goede doel πŸ˜€ en super fijn om jullie droom in vervulling te laten gaan.
  Succes met de laatste loodjes πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

  1. Heel veel succes met verhuizen!! Na 18 jaar geen Emmaweg meer, das vreemd maar een nieuwe uitdaging is ook leuk!! En ja ik zag op de kalender dat Tijs bijna jarig is. Weer een verjaardag in de coronatijd. Zo jammer! Zodra het mag en kan maar goed inhalen. Succes met verhuizen !! 😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.