Lekker Dippen

Kon ik maar echt even lekker dippen!!!

Medisch gezien ben ik echt behoorlijk in de dip. Gisteren viel de moeheid, in verhouding dan, nog mee. Vriso kwam gezellig langs met allemaal lekkere dingen. Samen kopje thee gedronken, even samen, zo fijn.

Mijn vooruitgang qua huid en beweging is echt enorm. Als je goed kijkt op de foto, ik krijg weer kraaienpootjes!!!. Kan mijn handen bijna weer dicht krijgen en ik kan mijn BH weer loskrijgen op mijn rug!!! Mijn knieën kan ik ook weer buigen, zo fijn allemaal.

Vandaag is er weer bloed geprikt, ik was er al bang voor. Mijn HB zat op 5,0, dus er ging bloed besteld worden. De waarde van mijn trombocyten was 9 ( normaalwaarde is 150-450), bij 10 of lager krijg je ze toegediend, deze dus ook besteld.

Je zal wel denken wat zijn trombocyten, ik dacht dat tenminste wel. Simpele uitleg, het beïnvloedt de stolling van je bloed. Als ik me nu zou stoten, heelt dat bijna niet. Ik mocht vandaag dan ook niet de gang op, vloeren waren net geboend en behoorlijk glad. Nu was ik toch te moe.

In de ochtend had de dokter gelijk bloed en bloedplaatjes besteld. Om een of andere reden duurde het tot 18 uur voordat alles op de afdeling was. Nu moet ik me beter gaan voelen. Ik ga 2 zakken bloed en 1 zak bloedplaatjes krijgen.

Voor 1 zak bloedplaatjes hebben ze 5 donoren nodig en die moeten ook nog matchen met elkaar en met mij. Mocht je twijfelen over het doneren van bloed. Het is echt nodig. Doe eventueel de donortest https://www.sanquin.nl/donortest

Ik heb mijn eigen stamcellen gebruikt, maar ook hiervoor zijn donoren nodig. Niet iedereen kan zijn eigen stamcellen gebruiken. Kijk eens op https://www.matchis.nl/ , hier vind je meer informatie over wat stamceldonatie nu precies is.

Vandaag ook weer een stapel post gekregen, zo leuk al die kaarten. Dank jullie wel.

Jullie zijn nu weer even op de hoogte en tot snel.

Liefs Pascal

4 reacties op “Lekker Dippen”

  1. Hee toppert,

    Allemaal stapjes de goede kant op!
    Zal n potje anti-rimpelcreme voor je halen.
    Groet v ons

  2. Dips horen erbij. Nu het feitelijk positief blijft gaan, kun je er goed op vertrouwen dat de opgaande lijn doorzet. Dus houd moed! Het is allemaal de moeite dubbel en dwars waard. Opnieuw bedankt voor je eerlijke berichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.