Life Goes On

Het klinkt zo simpel, Life Goes On. En eigenlijk is het ook best wel simpel. Er gebeurt zo veel in ons leven dit jaar en tegelijkertijd ook in de wereld. Heel bizar allemaal. Ik kom er niet eens aan toe om mijn blog te schrijven.

Wat is er allemaal gebeurd in deze 6 weken, eigenlijk te veel om op te noemen maar ik zal een poging wagen. en als ik wat vergeten ben schrijf ik er gewoon de volgende keer over.

Soms komen er dingen op je pad waar je geen nee tegen kan zeggen. Zo ook eind oktober, vlak voor mijn verjaardag. Er komt een vrijstaand huis te koop op een plek waar we best graag willen wonen. Na wikken en wegen, moeten we het nu wel doen en we hadden net bedacht om van het voorjaar dit huis te gaan aanpakken, toch maar gaan kijken, zal wel weer ver overboden worden, maar als we niet gaan kijken weten we ook niet of het wat kan zijn voor ons. Dus zo gezegd zo gedaan. Dit was op een donderdag.

Toen we er aan kwamen helemaal verliefd en gelijk de makelaar gebeld om met hem te kijken en daarna eventueel een bod uit te brengen. Zaterdag met de makelaar gaan kijken en de dinsdag erna gingen de huidige eigenaren accoord met ons bod en hadden we opeens een nieuw huis. Zo onwerkelijk.

We moeten nog wel even wachten voordat we erin kunnen, pas in april 2021, maar wat zijn we blij.

Toen kwam het besef dat ons huis waar we nu in wonen in de verkoop moest. Stress. Gelukkig veel hulp om het huis verkoop klaar te maken en gelijk wat spullen in de opslag totdat we kunnen verhuizen. Binnen 2 weken stond ons huis in de verkoop en na de 1e dag bezichtigen ook al een bod op het huis en verkocht. Dit geeft toch weer rust, want wat een impact heeft het verkopen van je huis op je energie, niet geweten dat dat zo heftig kan zijn.

Wat zullen we de plek hier gaan missen, de buren, het huis en alles hier op de Emmaweg, maar we krijgen er ook iets heel moois voor terug. Na 18 jaar hier gewoond te hebben en het huis helemaal verbouwd te hebben, gaan we in april naar een nieuwe plek. Een plek waar we ook weer herinneringen kunnen gaan maken net als hier.

Zoals de titel al zegt Life Goes On, binnen 1 maand een huis gekocht en ons huidige huis verkocht. Nu pas komt het besef en de rust om dit te gaan verwerken. Uitkijken naar een nieuwe start na zo’n jaar als dit is zo fijn.

Hopelijk mag ik tegen die tijd ook weer alles drinken en eten. Mijn bloedwaardes zijn jammer genoeg nog niet zo als ze moeten zijn. Voorlopig zit ik nog vast aan de antibiotica en daar baal ik wel enorm van. Niet zozeer omdat ik nog niet alles mag eten en drinken, maar meer vanwege het effect wat deze troep op mijn darmen heeft. Hier word ik niet echt vrolijk van. Maar tegelijkertijd bedacht ik me ook dat als het herstel van mijn bloed langzaam gaat het waarschijnlijk wel een goed teken is. Net zo iets als bij afvallen, als je langzaam afvalt is dat meestal blijvend, misschien werkt dat met mijn herstel ook wel zo!

Als we het nu over een Rollercoaster hebben in mijn/ons leven dan kan ik nog wel even doorgaan. November bracht ons namelijk nog meer nieuwigheden. Mijn oude trouwe Suzuki Swift ingeruild voor een nieuwe Ford Fiesta met automaat, en wat ben ik hier blij mee. Dan doel ik op vooral de automaat, wat geeft dit een rust met rijden, had ik veel eerder moeten doen.

Nieuwe vibes

Dan ben je op facebook aan het rondneuzen en dan komt opeens Suus voorbij, een hond (herplaatser) van bijna 6 maanden, kruising Friese Stabij met Kooiker. Gaan kijken of het klikt tussen ons en met Molly. Wat een heerlijk beest. Wat is dit een goede set geweest. Molly knapt helemaal op, wordt weer zeer actief en Suus is zo lief en zachtaardig, maar ook een dondersteen. Heerlijk nieuwe vibes in huize van Eek.

Het verhaal is denk ik alweer lang genoeg geworden en ik heb mijn hoofd weer kunnen legen. Ik hoop dat ik er aan toe kom om mijn volgende blog iets eerder te schrijven. Er is nog zoveel te vertellen.

Tot snel weer.

11 reacties op “Life Goes On”

 1. Wat een heerlijk vooruitzicht en wat is t snel gegaan! Kopen en verkopen in een record tempo naar een fantastische nieuwe plek, gefeliciteerd!
  Wat jammer dat je herstel niet zo snel gaat als je zou verwachten maar ook dit zal vast goed komen!!

  1. Zeker een hoop gebeurd zeg. Wat hebben jullie een prachtig huis gekocht.
   En nog een lieve hond erbij.
   Hoop dat je bloedwaarden gauw beter worden, dan mag je van de antibiotica af.
   Ik wens jou en je gezin fijne feestdagen toe en een gezond 2021. Veel liefs van ons❀

 2. Wat een positieve gebeurtenissen allemaal…het duurt nog even maar veel plezier in jullie nieuwe huis straks. Als de gezondheid nu ook naar de positieve kant uitvalt gaan jullie straks een heel mooi jaar tegemoet..

 3. Heerlijk!! Een nieuw huis en gelukkig snel jullie oude huis verkocht. En de heerlijke Molly met een nieuw vriendje.
  ❀️Fijn om te lezen dat het goed gaat

  1. hoi Mieke,

   Bedankt voor de tip, ik slik deze er al bij, mijn weerstand is gelukkig wel al voldoende genoeg om dit te slikken. Heeft ook zeker al verbetering gegeven.

   1. Lieve schat wat een geweldig nieuws … een prachtig huis wat jullie gekocht hebben… heerlijk veel ruimte om het huis heen.
    En als jij nu ook in dit tempo door gaat komt alles goed…soms moet je wat meer geduld hebben .. dat valt niet altijd mee .. maar het belangrijkste is dat je vooruit gaat.
    En je nieuwe aanwinst de hond wat een schat is het .
    Dikke kus 😘😘😘

 4. Hoi. Ik had al iets van jullie aankoop en verkoop van huizen voorbij zien komen. Wat geweldig nieuws allemaal. En ook een viervoeter toegevoegd aan jullie gezin. Heel veel plezier met deze aanwinst. Ga zo door met positieve berichten 😍 Gr Loeck en Julia.

 5. Lieve Pascal,
  Wat heb je weer een prachtige blog gemaakt nu met zoveel nieuwe maar bovenal positieve items. De aankoop van een nieuw huis, zo mooi, zo snel en zo mooi dichtbij . En dan de verkoop van jullie eigen huis, zo snel verkocht, het huis met zoveel herinneringen, alles moet nu even een plekje krijgen maar de vooruitzichten zijn positief. Nu nog je eigen lijf, komt ook goed met zoveel nieuwe ontwikkelingen. Voor nu even genieten van deze maand. Liefs voor jullie allemaal en tot ziens, je buurvrouw van de overkant, januari 2021 is het 4 jaar geleden dat je mij de 1e hulp bood tijdens een valpartij en waarbij ik een gebroken pols opliep. Ben je eeuwig dankbaar, liefs Fokje

  1. Lieve Fokje,

   Alweer 4 jaar geleden, niet te geloven. Als de dag van gisteren. Dat je elkaar zo leert kenen. Ik ben ervan overtuigd dat alles een reden heeft. Hopelijk kunnen we nog schaatsen dit jaar en dan kom ik zeker een warme choco bij u halen. Zodra het kan kom ik even live bijkletsen. Liefs Pascal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.