Uit De Dip Klimmen

Het lastigste van een blog schrijven, vind ik, is elke keer weer een passende titel bedenken. Het schrijven van alles wat ik meemaak lukt vrij goed, al zeg ik het zelf. Vrienden, buren en familie bevestigen dit ook en dat is echt fijn om te lezen. Vanmorgen las ik een bericht bij een lotgenotenforum waarin mijn blog werd aanbevolen, zo trots:

Op het moment zit Pascal van Eek – de Soet er middenin, zij houdt een mooi blog bij, misschien volg je het al, en anders maar eens een kijkje nemen ze (be)schrijft heel fijn.

En wat hoorde ik zaterdagavond, ik ben uit de dip aan het komen!!!!! Wel gelijk koorts, iets minder, bloedkweken afgenomen en de uitslag zal hopelijk woensdag bekend zijn. Eigenlijk voelt het voor mij gewoon alsof ik de hele dag de griep heb. De koorts is in de ochtend weg en in de avond komt die weer. Verder heb ik spierpijn in al mijn ledematen, schijnt er allemaal bij te horen.

Mijn bloedwaardes zijn goed aan het stijgen, hopelijk zet dit door, woensdag wordt er weer geprikt. Spannend elke keer al die uitslagen afwachten. Als ik dit griepgevoel moet hebben om mijn waardes lekker snel te laten stijgen, dan zeg ik kom maar op hoor. Des te eerder mag ik naar huis.

Zondag was het moederdag, nu doen we normaal niet veel aan moederdag. Maar dat ontbijtje is toch altijd wel net even anders. Nu kon ik Tijs niet een knuffelen. Maar de lieverd heeft wel aan zijn moeder gedacht, zelf pannenkoeken gebakken en eitjes gekookt. Vriso nam die zondag mee en vanmorgen lekker eitjes van de eigen kippen als ontbijt. Een cadeau heeft hij ook nog voor me gekocht, een mooie plant. Toch nog het gevoel van een beetje moederdag.

Afgelopen nacht ook mijn slaapmuts opgezet, dat scheelt een hoop kou, had ik nog niet aan gedacht. Vannacht ga ik ook weer lekker slapen met mijn muts op, krijg ik het in ieder geval niet koud.

8 reacties op “Uit De Dip Klimmen”

 1. Wat betreft je schrijven hoef je je zeker geen zorgen te maken, je hebt een dermate leuke pen dat ik je zelfs adviseer na deze rollercoaster er iets mee te doen. Hopelijk levert woensdag de uitslag ook nog een mooie opsteker. Kreeg zelf al ’t water in de mond van die beker ijs, maar dat komt omdat ’t mijn favo is en ’t wijzer is voor mij, sinds sept 19 als diabeet, dat vrolijk af te slaan. Nou ja, vrolijk, meer met pijn in t hart, maar ja.😉😇

  1. Pascal de Soet

   Van die ijsjes mag ik er zoveel als ik wil op een dag, zitten lekker veel eiwitten in. En aankomen doe ik hier niet.

 2. Vol bewondering lees ik je verhalen.
  Ze zeggen niet voor niets dat het de kleine dingen zijn die het doen.
  En dan toch heerlijk er van kunnen genieten.
  Je hebt een kanjer van een zoon!!

 3. Egbert & de meiden

  Lieve Pas,

  Mijn levensmoto op dit moment: “en door!”. Precies wat wij lezen in al je mooie berichten. Koppie op en door! Luv u, je bent onvoorstelbaar sterk en nu zorgen dat je zo snel als mogelijk weer lekker met Molly en je mannetjes op de Emmaweg bent. Slaap lekker zo, met warme muts (moet ik misschien ook doen 😂) en tot snel.
  Kus van ons!

 4. Zo heerlijk om te lezen. Aan je schrijven merk ik dat je je positieve aderen weer terug aan het krijgen bent. Geweldig !!! Ik ben zo ongerust geweëst dat je zo ziek Was. Maar dat is nu weer over. Heb vannacht eindelijk goed geslapen, zonder muts, maar met het raam dicht. Zo’n storm in de kamer. Wat lief van Tijs he, alles zelf en alleen gedaan. Ook ik Was apetrots op hem.doet het zo goed en dat vind ik zo knap. Hou vooral vol schat dan mag je gauw naar huis.poot van Benchy en knuffels van mij

 5. Jeetje Pascal! Wat heftig wat je allemaal beschrijft en wat je moet doorstaan.
  We houden je in de gaten door het lezen van je blog! Zet m op en we wensen je veel beterschap!
  Liefs,
  Lisa, Dafne en een knuffel van Pip🐶

 6. Blij dat het goed gaat. Merk het ook wel aan je blog en wat je verteld. Heb even naar je kampeerplekje gekeken ziet er leuk uit en als het weer een beetje mee werkt krijg je eindelijk een wat leukere tijd.

 7. Dat je goed kunt schrijven staat vast en is al ruimschoots bevestigd, dat je prima koppen verzint is ook een feit. Als de rit in de rollercoaster voorbij is moet je met schrijven doorgaan hoor. Je komst vast op een geschikt thema. In elk geval heb je veel geïnteresseerde lezers.
  Hou vol weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.