UITSLAG

Jullie hadden nog een uitslag tegoed van mijn bloed. Mag ik alles weer eten en drinken en ben ik van de antibiotica af of toch niet.

Het goede nieuws is dat mijn waardes wel weer verbeterd zijn, maar nog niet genoeg. Nog maar weer een maandje doorzetten. Op 26 oktober weer uitslag. Vlak voor mijn verjaardag, als Pascal 2.0 6 maanden wordt. Brengt vast geluk.

Afgelopen week weer 2 blogs kunnen lezen van mijn nicht https://ilona-op-wieltjes.com/ . Zo herkenbaar, begrijp ook echt alles. Wat jammer dat ik niet bij haar in het dorp woon dan kon ik haar en haar gezin gewoon helpen met de dagelijkse dingen als ik de energie heb.

Nu houden we het gewoon op bellen en af en toe afspreken om leuke dingen te doen. Voor zover bij ons beide de energie er op dat moment is. Even niets aan ons hoofd en ik vooral genieten van die dondersteen.

Mijn dagelijkse leven is nog steeds saai te noemen moet ik zeggen, veel plannen weinig actie en maximaal 1 ding per dag. En dan nog steeds niet te lang.

Als ik te veel doe dan wordt ik verschrikkelijk chagrijnig en wie zijn daar de dupe van?! Natuurlijk Vriso en Tijs. Ik weet het, is niet slim en aardig maar wel een feit. En ik vind het ook niet leuk.

Door de nieuwe maatregelen met betrekking tot Covid-19 kon afgelopen donderdag het etentje met mijn werk niet doorgaan. Ik had me er zo op verheugd. Weer even iedereen te zien en bij te kletsen. Hopelijk kan het snel weer opnieuw ingepland worden.

Wat wel heel fijn is, is dat mijn haar echt super goed groeit en de grijze haren steeds minder worden. Zou de reset van mijn lijf de grijze haren gedeletet hebben?!

Nu is het maken van een selfie niet echt mijn ding. Tijs heeft het al een paar keer uitgelegd, maar ik ben er echt niet handig in. Dat is zo frustrerend om te doen. Jezelf op foto of film terugzien is nooit echt interessant en dan moet ik de “beste”kiezen. Nou daar ben ik dus niet goed in. Vandaar maar allemaal plaatsen.

Zodra ik weer wat beleef of wat van me af moet schrijven zien jullie het verschijnen.

11 reacties op “UITSLAG”

 1. Lieve Pascal,
  Ondanks je toestand, toch positieve geluiden, maar je hebt een hele lange weg te gaan. Je optimisme zal uiteindelijk zegen vieren. Je blog ziet er, ondanks al je narigheid, zo leuk, vrolijk en verzorgt uit. Blijf doorgaan met schrijven, je doet het zo leuk,

  sterkte, en van harte beterschap, Fokje, Zuidereinde 24 ( Ik heb zo genoten van al , volg die zwemmende zomergasten bij mij in de vaart, grandioos wat een blijdschap voor jong en oud)

 2. Hoi Pascal
  Gelukkig nog steeds “prettig gestoord”. Ondanks alle shit en tegenslagen weet je er weer een positieve draai aan te geven. Dat maakt je zo bijzonder.
  En inderdaad wat een mooi krullenbos !
  Op naar de 6 maanden verjaardag van Pascal 2.0 ๐Ÿฅฐ
  Knuffel X uit het hoge noorden

 3. Wat een heerlijke selfieโ€™s ๐Ÿ˜‚
  Ik zag inderdaad vanochtend op de kalender je verjaardag staan ๐Ÿ˜Š
  Hopen dat je je verjaardag kan vieren met een borrel ๐Ÿฅ‚๐Ÿ€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.