VAKANTIE

Al een paar weken niets van me laten horen. We waren op vakantie. Naar Laren in Gelderland. Wat een mooie camping. Ondanks dat de camping vol stond was het er rustig. Genoten.

Toen van het voorjaar bekend werd dat de campings weer open gingen ben ik gelijk in overleg gegaan met de artsen. Ik mocht naar een camping, maar dan wel binnen 1 uur rijden van het ziekenhuis en zelfvoorzienend. Wat een mazzel met onze caravan, alles zit erin. De zoektocht kon beginnen.

In het ziekenhuis diverse sites bekeken en uiteindelijk een camping uitgezocht. Toch maar even via de telefoon reserveren en de hele situatie uitleggen. De eigenaresse wist een mooie plek voor ons, centraal gelegen, in de schaduw en de auto bij de plek. Wat een mooie plek, niets gelogen. Tijdens ons verblijf vroeg ze ook nog een paar keer hoe het ging en of ik me veilig voelde. Zo gastvrij.

De eerste maandag van de vakantie moest ik nog voor controle naar de Hematoloog in Utrecht, alle bloedwaardes goed. Terwijl ik naar mijn afspraak ging, gingen Vriso en Tijs Flip ophalen, een paar dagen logeren.

Tijs en Flip vermaakte zich prima op de camping en dan vooral in het water. We zagen ze alleen als ze honger of dorst hadden. Vriso en ik zijn nog een middag naar het dorp gefietst. Een kwartiertje fietsen, leuke afstand voor mij. In het dorp een steunpunt opgezocht en eind van de middag weer lekker terug gefietst. Doordat er weinig zon was deze dag kon ik lekker fietsen.

Zondag kwam Jesmay logeren. Echt super gezellig. Ze sliep naast Tijs in de tent, zo stoer van haar. Bij voorkeur de hele dag in het water liggen en elke avond marshmallows eten. Geen verkeerde gedachte voor de vakantie.

De 2 weken vakantie zijn voorbij gevlogen. Heerlijk tot rust gekomen. Een camping waar we zeker nog eens naar toe gaan.

Gisteren ook weer voor controle geweest in het ziekenhuis, bloeduitslagen allemaal goed. Wel mijn ontlasting ingeleverd. Al 3 weken de dunne is niet echt fijn. Deze uitslag volgt nog. Over 4 weken weer terug.

Ik zal proberen weer snel van me te laten horen.

11 reacties op “VAKANTIE”

 1. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben.. met elkaar daar kan je weer even op teren.
  Blij dat je bloed waarden goed zijn .
  Dikke kus 💋

 2. Wat fijn te horen dat jullie op vakantie zijn geweest. Gelukkig een caravan met alles erop en eraan.
  Lukt misschien nog wel een keertje deze zomer. 🤗

 3. Lieve Pascal,

  Dat ziet er prachtig uit! Wat fijn dat jullie hebben genoten van deze welverdiende vakantie. Super dat de bloedwaarden goed zijn en nu duimen we voor een goede uitslag wat betreft het ontlastingsonderzoek! We hopen dat jullie nagenieten van deze dagen! Zonnige groet, van Roy, Gita en kids uit Corfu

 4. Marianne van der Velden

  Lieve Pascalle,

  Vandaag je hele blog gelezen om mezelf even op de hoogte te brengen hoe het met je gaat. Op de tennisbaan is het zo rommelig… ik had geen idee!! Wat een zware tijd voor jullie allen.
  Spreek je snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.